Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Odlično 7. mesto OZVVS Velenje na 15. veteranskih športnih igrah v Leskovcu pri Krškem

0 Komentarji
1480
14 jun 2016

V Leskovcu pri Krškem so se 11. junija 2016 že petnajstič odvijale veteranske športne igre v organizaciji Zveze veteranov vojne za Slovenijo, Zveze policijskih veteranskih društev Sever,  Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Krško in PVD Sever Posavje.

Iger se je udeležilo 143 ekip in preko 750 tekmovalcev ter številni navijači, ki so bodrili svoje favorite.

Na otvoritveni slovesnosti so udeležence tekmovanja in jim zaželeli uspešno tekmovanje župan občine Krško mag. Miran Stanjko, predsednik ZPVD Sever dr. Tomaž Čas, podpredsednik ZVVS Marjan Grabnar, predsednik OZVVS Krško Božo Kosalec in predsednik PVD Sever Posavje Rajko Veber.

Tekmovanje je potekalo v šestih panogah in sicer: v pikadu, vlečenju vrvi, košarki, šahu, streljanju in metu bombe in je potekalo brez zapletov. Tako komisija za pritožbe ni imela nikakršnega dela. Tekmovalci so se tudi tokrat odlično odrezali in ekipni zmagovalci so bili že tretjič zapored postali OZVVS Zgornja Gorenjska, ki je že petič tudi skupni zmagovalec in tako postali trajni lastniki prehodnega pokala. Drugo mesto so osvojili tekmovalci OZVVS Slovenska Bistrica, tretje mesto pa tekmovalci OZVVS Spodnje Savinjske doline. Med PVD Sever so zmagali PVD Sever Celje, drugo mesto PVD Sever Maribor in tretje PVD Sever Ljubljana. Najboljšim ekipam in tekmovalcem v posameznih panogah so bili na zaključni prireditvi podeljeni pokali in medalje. Zbrane je nagovoril predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislav Lipič.

Tako tekmovalci kot udeleženci 15. veteranskih športnih iger so izrazili vse pohvale in čestitke organizatorjem letošnjih iger OZVVS Krško in PVD Sever Posavje z obljubo, da se naslednje leto ponovno snidejo.
Vir: ZVVS

Spoštovani,

Kljub okrnjeni udeležbi na 15. veteranskih igrah in brez ekipe za košarko, smo dosegli odlično 7 mesto v skupni razvrstitvi. Pohvala vsem sodelujočim tekmovalcem. Upam, da nas bo na prihodnjih veteranskih igrah več.

Predsednik OZVVS Velenje,
Zdenko Hriberšek

Rezultati, beri več...
Fotogalerija, beri več...

0.0
Zadnja posodobitev: torek 14 junij 2016 13:14
Sorodne Novice: STROKOVNA EKSKURZIJA OZSČ VELENJE ZA LETO 2023 Dan suverenosti - vabljeni na srečanje veteranskih organizacij Vabljeni na vseslovensko veteransko srečanje, VISTA Velenje Zapisnik volilne konference OZVVS Velenje, 2023 Vabljeni na Volilno konferenco OZVVS Velenje, 2023 35. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2022 Vabljeni na 35. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2022 Članice in člani OZVVS Velenje vabljeni na redni letni zbor 34. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2021 Podelitev članskih izkaznic novim članom O ZVVS Velenje in plaket
veteranske igre

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2023 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!