Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Vabimo na 11. kolesarski maraton

0 Komentarji
1349
01 jun 2017

PO ZVVS  Severnoprimorska, OZVVS Ajdovščina-Vipava, Društvo veteranov SEVER severne Primorske, Kolesarski klub Dobrovo, Kolesarski klub IZVIR Vipava, vabimo  na  11. KOLESARSKI MARATON »PO POTEH OBELEŽIJ VOJNE 1991«, v soboto 17. junija 2017. Start ob 9:00 uri  v Vojašnici JPV Vipava. Na Kolesarskem maratonu lahko nastopijo  vsi kolesarji, ki izpolnijo in podpišejo prijavnico ter dobijo kontrolni kartonček. Kolesarji morajo biti stari najmanj 14 let.

PRIJAVE:
Predprijave pismeno ali po mailu na OZVVS Ajdovščina-Vipava. Prijave in zbor v Vipavi pri vojašnici na dan prireditve med 8,00 in  8.45 uro. Zborno mesto pred Vojašnico v Vipavi.

START:
Start v Vipavi pred vojašnico ob 9.00.  

PROGA:
Dolžina proge je 75 km in je v celoti asfaltirana. Poteka  skozi Vipavo, mimo Goč, skozi Spodnjo Branico, Branik, Dornberk, Volčjo Drago, Bukovico, Bilje, Vrtojbo, Rožno dolino, Novo Gorico (kjer bo postanek), Kromberk, Šempas, Selo, Ajdovščino, Vrhpolje v Vipavo ( glej zemljevid). Zaključek maratona  ob 15,00 uri.

NAČIN VOŽNJE:
Vozi se v strnjeni koloni, ki jo dirigira upravitelj kolesarskega maratona.

STARTNINA:
Startnina je 15,- €-   na TRR pri   Nkbm   04751- 0000 - 402164   namen št.99 – startnina za maraton ali na kraju prijave pred startom.

NAGRADE:   
Vsak udeleženec prejme v Novi Gorici sendvič in brezalkoholno pijačo, na cilju pa spominsko medaljo, topli obrok in napitek. 

OSTALE DOLOČBE:
Maraton je izključno rekreativnega značaja. Vsi udeleženci vozijo na lastno odgovornost in so dolžni spoštovati cestno prometne predpise. Organizator ne odgovarja za storjene prekrške posameznikov ali za škodo oziroma poškodbe, ki jo povzročijo sebi ali tretji osebi. Udeleženci maratona morajo strogo spoštovati in upoštevati navodila policije in rediteljev. Zaščitna čelada je obvezna! S podpisom prijavnice udeleženec potrjuje, da je seznanjen s pogoji in določili maratona. Ob podpisu prijavnice udeleženec prevzame kontrolni kartonček, ko ga mora  na kontrolni točki v  Novi Gorici potrditi. S potrjenim kartončkom po koncu maratona prevzame spominsko medaljo.

Organizator ima pravico razpisne pogoje spremeniti, če bodo zato obstajali objektivni razlogi.  

INFO:
OZVVS Adovščina-Vipava
Gregorčičeva 20, Ajdovščina, www.ajdovscina-vipava.zvvs.si                                   
info@-ajdovscina-vipava.zvvs.si telefon: 040 305 768 -  041 900 087

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: 24. tradicionalno tekmovanje v maratonu Celje - Logarska dolina Vojaški maraton 2017, Celje - Logarska dolina
kolesarjenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!